Ensiesittelyssä uusi Ford Puma, joka herättää huomiosi! Hinnat alk. 23.375 €. Nyt osamaksukorko 0,99 %!TÄYSIN UUSI FORD PUMA NYT TILATTAVISSA

Suunniteltu nykypäivän tarpeisiin. Innovatiivinen ihmisläheinen suunnitttelu, katumaasturin näyttävä ulkoasu ja edistyksellinen kevythybridimoottori: Ford Puma vangitsee huomiosi hillitysti.


Teknologia tekee ajamisesta nautinnollista

Ford Pumassa on innovatiivisia ajonautintoa parantavia ominaisuuksia, kuten mukautettavissa olevat ajotilat ja älykkäät kuljettavaa avustavat teknologiat jotka toimivat yhdessä ja auttavat kiihdytyksessä, jarrutuksessa ja jopa ohjauksessa. Esimerkkeinä mainittakoon aktiivinen vakionopeudensäädin, törmäyksenestoavustin ja törmäyksenväistöavustin – kaikki nämä tarkkailevat tietä ja varoittavat mahdollisista vaaroista.

Ajo-ominaisuudetAskel eteenpäin

Ympäristöystävällisempien hybridisähköautojen aikakausi on alkanut, ja Ford Puma itselatautuvalla kevythybridimoottorilla on sen ensimmäinen tulokas. Pumaan on saatavilla valikoima uusia edistyksellisiä EcoBoost-hybridibensiinimoottoreita, jotka ovat paitsi erittäin suorituskykyisiä, myös vaikuttavan polttoainetaloudellisia. Lisäksi CO2-päästöt ovat huomattavasti pienemmät kuin muissa perinteisissä polttomoottoreissa.

Suorituskyky ja taloudellisuus


Täydellinen tasapaino

Kaunis mutta älykäs. Ford Puman sisätiloissa nautit tyylikkäästä muotoilusta ja hienostuneesta viimeistelystä. Etuistuimissa on ristiselän tuki ja hierontatoiminto, joten ne ovat vieläkin mukavammat. Sisätilojen kiiltäväpintaiset yksityiskohdat korostavat hienostunutta tyyliä. Älykkäät ominaisuudet ja innovatiiviset teknologiat puolestaan varmistavat, että ohjat pysyvät käsissäsi. Kaiken taustalla on pyrkimys tehdä matkanteosta mahdollisimman vaivatonta ja miellyttävää – olipa kyseessä 12,3" digitaalimittaristo, edistyksellinen 8" kosketusvärinäyttö tai ne monet lisäpalvelut ja -ominaisuudet, jotka ovat käytettävissä SYNC 3 -navigointi & tietoviihdejärjestelmän sekä integroidun FordPass Connect -modeemin avulla.

Mukavuus ja kätevyysTeknologia turvanasi

Huolehdimme turvallisuudestasi, olipa kyseessä varoittaminen törmäysvaarasta tai älykkäät järjestelmät, jotka auttavat säilyttämään pidon ja vakauden. Ford Pumassa on lukuisia älykkäitä kuljettajaa avustavia teknologioita, jotka suojaavat sinua, perhettäsi ja muita tienkäyttäjiä.

TurvallisuusNokkelaa tilankäyttöä

Moderni ja hektinen elämäntyyli vaatii usein kekseliästä näkökulmaa tilankäyttöön. Ford Pumassa tämä on otettu huomioon, sillä tavaratila on luokkansa suurin.

Pumassa tyylikäs veistoksellinen ulkoasu ja vaikuttava olemus yhdistyvät harkittuun käytännöllisyyteen. Huolella suunnitellut yksityiskohdat tekevät autosta aidosti monipuolisen.
Täysin uusi Ford Puma -mallisto alk. 23 374,97 €


Ennakkotilaajan etuna rahoituskorko nyt 0,99 %!****
[*] Polttoaineen-/energiankulutuslukemat, CO2-päästöarvot ja sähköauton toimintamatka on määritetty asetuksen (EY) 715/2007, muutettu asetuksella (EU) 2017/1151, teknisten vaatimusten ja määräysten mukaisesti. Kevyissä ajoneuvoissa, jotka ovat WLTP (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure) -tyyppihyväksyttyjä, tulee olemaan NEDC (New European Drive Cycle)- ja WLTP-mittausmenetelmän mukaiset polttoaineen-/energiankulutuslukema- ja CO2-päästöarvotiedot. WLTP tulee korvaamaan NEDC-tiedot kokonaan viimeistään vuoden 2020 loppuun mennessä. Käytetyt standardinmukaiset testausmenettelyt mahdollistavat vertailun eri ajoneuvotyyppien ja valmistajien välillä. Ajoneuvon polttoainetehokkuuden lisäksi polttoaineen/energian kulutukseen, CO2-päästöihin ja sähköauton toimintamatkaan vaikuttavat ajotapa sekä muut ei-tekniset tekijät. CO2 on tärkein ilmaston lämpenemistä aiheuttava kasvihuonekaasu. Polttoaineen- ja energiankulutusta sekä CO2-päästöjä koskevia lisätietoja saat osoitteesta www.ford.fi.
[**] Auton hinnan muodostuminen: Autoveroton hinta + CO2-päästöjen perusteella laskettava autovero + toim. kulut 600 €. Tarkemmat tiedot hinnastosta ja esitteestä. Lisätietoja voit kysyä myös lähimmästä Ford-liikkeestä. Kuvan autot erikoisvarustein.

[***] Ennakkotilaajan etuna Korko 0,99 %, käsittelykulu 12 €/kk, luoton perust. 190 €. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Ford Credit, Äyritie 24, 01510 VANTAA. Ei yhdistettävissä muihin etuihin, koskee uusia yksityisasiakkaiden tilaussopimuksia rajoitetun ajan.

PP-auto Lohja

Maksjoentie 8, 08200 Lohja
075 3040 5200
ma-pe klo 9-18, la 10-14
ma-pe 7:00-17:00
ma-pe 7:30-17:00
ma-pe 8:00-16:00

PP-auto Salo

Örninkatu 3-5, 24100 Salo
075 3040 5100
ma-pe 9-18, la 10-14
ma-pe 7:00-17:00
ma-pe 7:30-17:00
ma-pe 7:30-17:00

075 3040 -alkuiset numerot 0,0868 € / min (sis. alv 24%)