PP-Vaihtoturvalla lisäturvaa, rahan säästöä ja mielenrauhaa uudelle vaihtoautollesi. Hinta vuodeksi alkaen 399 €.
PP-auton Vaihtoturvalla vältät autosi yllättävät korjauskulut ja saat mielenrauhaa sekä turvaa sijoituksellesi, alk. 399 €Tuotteen sisältö

PP-Vaihtoturvaa on tarjolla kahta erihintaista auton iästä riippuen. Kun auto on sopimuksen alkaessa alle 6-vuotias ja alle 150 tkm ajettu on vaihtoturvan hinta 399 €.  Alle 9-vuotiaaseen ja alle 180 tkm ajettuun autoon vaihtoturvan hinta on 499 €. Molempiin tuotteisiin sisältyy kaikki seuraavat kymmenen kohtaa.


1. Seuraavat moottorin ja moottorielektroniikan osat
Moottorin sisäiset voidellut liikkuvat osat, männät, männänrenkaat, kiertokanget, kampiakseli, nokka-akselit, imu- ja pakoventtiilit sekä niiden nostimet ja keinuvivut, akselien laakeroinnit, öljypumppu, jakoketju ja sen rattaat/kiristimet. Sylinterikansi ja moottorilohko vain mikäli vaatii uusinnan em. osien rikkoutumisesta johtuen. Polttoaineruiskutuksen- ja sytytysjärjestelmän ohjainlaitteet, sytytyspuolat, pyörintänopeustunnistimet, ilmanpaine- ja lämpötilatunnistimet, käynnistin moottori ja latausgeneraattori. (Ei tiivisteet)

2. Seuraavat ohjausjärjestelmän osat
Tehostinpumppu, rattiakseli, ratti ja ohjausvaihde (ei putket, tiivisteet, letkut tai asentotunnistimet)

3. Seuraavat jarrujärjestelmän osat
Jarrupääsylinteri, jarrutehostin, jarrutusvoiman tehostin, jarrunestesäiliö, Abs-hydrauliaggregaatti, Abs-anturi ja Abs-järjestelmän elektroninen ohjainlaite (ei abs-kehät, jarrusatulat, jarrusylinterit, jarruputket, levyt, palat, kengät tai käsijarru.

4. Seuraavat voimansiirron osat
Vaihdelaatikon sisäiset voidellut liikkuvat osat ja vaihdelaatikon elektroniikka. Etu- ja takavetopyörästön sisäiset voidellut liikkuvat osat. Vetoakselit ja niiden nivelet (ei suojakumit). Kardaani ja sen tukilaakerit (ei tasapainotus). Nelivedon alennusvaihteisto, jakovaihteisto, lukot ja kytkimet. Kytkinsylinterit, kytkinlaakeri, kytkinlevy, painelevy ja vauhtipyörä. (Ei kuluma, tiivisteet, putket)

5. Seuraavat ahtimen osat
Turboahdin, kompressoriahdin, ahtopaineensäädin ja välijäähdytin. (ei putket)

6. Seuraavat polttoainejärjestelmän osat
Polttoaineen siirtopumppu, ruiskutuspumppu, imusarja, kaasuläppäkotelo, ruiskutussuuttimet, ilmamassamittari, lamdba-, paine-, ja lämpöanturit, polttoainetankin anturit (ei lisäainejärjestelmät, putkistot, suodattimet, tiivisteet).

7. Seuraavat pakokaasujärjestelmän osat
Pakosarja, EGR-venttiili, EGR-lauhdutin, Nox-, paine-, lämpöanturit ja pakoputkisto, (poislukien katalysaattori ja hiukkassuodatin).

8. Seuraavat moottorin jäähdytysjärjestelmän osat
Termostaatti, termostaattikotelo, vesipumppu (ei vuoto), jäähdytinkenno, jäähdytinkennon puhallinmoottori ja lämpötunnistin (ei putket, tiivisteet tai letkut)

9. Seuraavat turvalaitteiden osat
Turvatyynyt, törmäys/kiihtyvyystunnistimet, sekä niiden kaapelit ja liittimet. Turvavöiden lukot ja esikiristimet. Rattilukko, virtalukko ja avaimenlukulaite. (Ei city safety tai vastaavat annakoitavat turvajärjestelmät).

10. Seuraavat mukavuuslaitteiden osat
Lasinnostimen vivusto,  -katkaisijat, -moottorit. Keskuslukituksen avain, -vastaanotin, -moottorit, -lukot ja -vivusto. Kattoluukun moottori (ei kiskot, tiivisteet, katkaisijat, lamellit, verhot). Ulkopeilien moottorit. Vakionopeudensäätimen viiksi, -katkaisijat, -tutka ja -poljintunnistimet.  Vilkkujen-, ajovalojen-, sekä lasinpyyhkijöidenkatkaisijat. Tuuli- ja takalasinpyyhkijän moottori (ei vivustot, pesulaitteet). Mukavuuslaitteiden ohjainlaite. Mittaristot (ei ledit/polttimot/diodit/näytöt). Ilmastoinnin kompressori, -kuivain, -elekrtoninen ohjainlaite, -tuuletinmoottori, -höyrystin, -säätöpaneeli, matkustamon lämmityslaitteen kenno, (ei putket, letkut, tiivisteet, liitokset, desinfioinnit, täytöt).


PP-Vaihtoturva

PP-Vaihtoturva on käytetyille autoille tarkoitettu kunnossa-
pitopaketti.  Tuote on tarkoitettu autoilijoille, jotka eivät pidä yllättävistä korjauskuluista.


Minkälaisille autoille tuote soveltuu

Auton tulee olla alle 9-vuotias ja alle 180 000 km ajettu. Auton pitää olla täysin ehjä ja muutenkin hyvässä kunnossa. Myös kaikki huollot pitää olla tehty ja niistä pitää löytyä kirjallinen dokumentaatio. Huoltovälit eivät saa olla ylittynyt yli 10 %:a. Rajoitus koskee aikaa ja kilometrejä.


Kuinka pitkä sopimusaika on?

Määräaikainen sopimusaika on12 kk / 20 000 km.


Mitä jos myyn autoni ja minulla on tämä sopimus?

Kun myyt auton toiselle yksityiselle, sopimus siirtyy uudelle omistajalle.


Miten toimin jos autooni tulee vika?

Kun autosi vaatii huoltoa tai korjausta, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Jos on tarve hinaukselle, tilaa se vakuutusyhtiösi tai auton liikkumisturvan kautta. Auto tulee hinata ensisijaisesti myyjäliikkeen (PP-auto Oy) huoltoon. Jos se ei ole mahdollista, käytä ainoastaan korjaamoita, jotka täyttävät valmistajan laatuvaatimukset. Ilmoita korjaamolle tästä sopimuksesta, jolloin he osaavat pyytää laskutusluvan.


Vian sattuessa

Asiakaspalvelusta saat apua auton huoltamiseen ja korjaamiseen liittyvissä kysymyksissä. Sähköpostilla, info@fragus.fi tai puhelimitse 09-34873237.
Asiakaspalvelun kotisivuilla (www.fragus.fi) on myös chat-palvelu.


Fragus Warranty Finland Oy
www.fragus.fi


PP-auto Lohja

Maksjoentie 8, 08200 Lohja
Automyynti: 075 3040 5210
Huolto: 075 3040 5230
ma-pe klo 9-18, la 10-14
ma-pe 7:00-17:00
ma-pe 7:30-17:00
ma-pe 8:00-16:00

PP-auto Salo

Örninkatu 3-5, 24100 Salo
Automyynti: 075 3040 5110
Huolto: 075 3040 5130
ma-pe 9-18, la 10-14
ma-pe 7:00-17:00
ma-pe 7:00-17:00
ma-pe 7:30-15:30

075 3040 -alkuiset numerot 0,0868 € / min (sis. alv 24%)