Uusi Hyundai Santa Fe 4Edition -mallisto 7 vuoden takuulla 49.990 €. Korko 0 %, maksuaikaa jopa 72 kk, 6 kk maksuvapaata!


Uusi Hyundai Santa Fe 4Edition


Hyundai Santa Fe on todella tyylikäs auto, jossa kainostelemattoman näyttävä muotoilu yhdistyy erinomaiseen laatuun sekä tilavaan ja mukavaan matkustamoon. Näyttävät yhdistelmävalot ja Hyundaille tunnusomainen Cascading Grille -etusäleikkö antavat Santa Fen keulalle urheilullisen ja elegantin vaikutelman.Kaikkiin Hyundai-malleihin korko 0 %*
Takuu 7 vuotta ilman kilometrirajaa.
Maksuaikaa jopa 72 kk!***
6 kk maksuvapaata**
S-Bonukset kaupan päälle 10.000 € arvosta!


Santa Fe 4Edition 2.0 CRDI 185hv 4WD, 8-vaiht. automaatti 49 990 €.


Vakiovarusteina 4Edition-mallissa mm.
  • Mukautuva vakionopeudensäädin
  • Takaistuimen istuinlämmitys
  • Lämmitettävä ohjauspyörä
  • 17" kevytmetallivanteet
  • 7" värikosketusnäyttö
  • Peruutuskamera
  • Kaistallapitoavustin
  • Pysäköintitutkajärjestelmä
  • 5 paikkainen
  • Smart Key -älyavain

Santa Fe Comfort -malli 50.590 €
Santa Fe Style -mallisto alk. 54.990 €
Santa Fe Premium -mallisto alk. 58.590 €Auton takana katseen kiinnittävät näyttävät LED-yhdistelmävalot, jotka sulautuvat takaluukun virtaviivaiseen profiilin muodostaen tyylikkään ja tasapainoisen kokonaisuuden. Jykevä pohjapanssari ja kromattu kaksoispakoputki antavat perälle sporttisen säväyksen.


Koe Hyundain Calm Tech -konsepti

Santa Fessa on kattava valikoima innovatiivisia järjestelmiä, jotka tekevät jokapäiväisestä ajamisesta paljon rentouttavampaa. Tämä Calm Tech -konsepti luo auton sisälle todellisen mukavuusvyöhykkeen kuljettajalle ja matkustajille.

Calm Tech -järjestelmät vähentävät stressiä toimimalla jatkuvasti taustalla ja varmistamalla monin tavoin, että ajaminen on rentouttavampaa – ne avustavat kuljettajaa, tarkkailevat muuta liikennettä ja varmistavat esimerkiksi, että matkustajat nousevat autosta vasta, kun sen on turvallista.Takaluukun avauksen valvonta

Älykäs toiminto varmistaa, että takaluukun avaamiseen on aina riittävästi tilaa esimerkiksi silloin, kun auto pysäköidään perä edellä seinää vasten.


HTRAC-nelivetojärjestelmä

Onko edessä pääkallokeli tai mutkitteleva pikkutie? Ei hätää. Santa Fehen on saatavissa innovatiivinen HTRAC™-nelivetojärjestelmä, joka optimoi ohjattavuuden ja kaarreajo-ominaisuudet. Ajaminen jäisillä kaduilla tai kuoppaisilla pikkuteillä on paljon turvallisempaa ja rentouttavampaa.


Takamatkustajavaroitin

Tämä järjestelmä parantaa turvallisuutta ja lisää mielenrauhaa valvomalla takaistuimia ultraäänianturien avulla. Näkyviin tulee näytön viesti, jos kuljettaja on poistumassa autosta jonkun ollessa vielä takaistuimella. Jos järjestelmä havaitsee edelleen liikettä takaistuimella kuljettajan poistuttua autosta, se soittaa äänitorvea ja vilkuttaa valoja.


HUD-näyttö

Luokkansa kirkkaimpiin kuuluva uusi 8,5-tuumainen HUD-näyttö edistää ajoturvallisuutta heijastamalla suoraan kuljettajan näkökenttään tärkeitä tietoja, kuten ajonopeuden, navigointiohjeita ja varoituksia.


Turvallisen uloskäynnin avustin

Ei enää huolta lasten ryntäilystä – tämä älykäs toiminto havaitsee takaa lähestyvät ajoneuvot ja lukitsee takaovien lapsilukot tilapäisesti, joten matkustajat voivat nousta autosta vasta, kun se on turvallista.


Kuljettajan vireystilan valvontajärjestelmä

Kuljettajan vireystilan valvontajärjestelmä (DAW) parantaa turvallisuutta tarkkailemalla ja analysoimalla jatkuvasti kuljettajan ajotapaa, kuten ohjauskulmaa, ohjauspyörän vääntömomenttia ja auton sijaintia suhteessa kaistamerkintöihin. Kun DAW-järjestelmä havaitsee kuljettajan ajotavan viittaavaan väsymykseen tai tarkkaamattomuuteen, se antaa äänimerkin ja ehdottaa kuljettajalle tauon pitämistä näytön viestillä.


Hyundai Smart Sense

Santa Fen Hyundai SmartSense -turvallisuuspaketti pitää sisällään useita kehityksen huippua edustavia kuljettajaa avustavia järjestelmiä.
Ne voivat auttaa välttämään törmäyksen jalankulkijaan tai toiseen ajoneuvoon jarruttamalla automaattisesti, auttavat pitämään auton omalla kaistallaan moottoritiellä ja valvovat katvealueita kuolleesta kulmasta lähestyvien ajoneuvojen varalta.

Santa Fe lisää turvallisuutta ja mielenrauhaa varoittamalla mahdollisista vaaratekijöistä ajon aikana.Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä (RCCA) 

Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä (Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist) vähentää kuljettajan riskiä törmäykseen. Jos kuljettaja ei peruuttaessaan huomaa estettä tai risteävää liikennettä, auto jarruttaa automaattisesti ja pysähtyy 2–4 sekunniksi. Se antaa kuljettajalle tarpeeksi aikaa joko painaa jarrupoljinta tai antaa auton jatkaa peruuttamista varoajan päätyttyä. Safety Exit Assist auttaa estämään matkustajien nousemista autosta takaa tulevan liikenteen eteen lukitsemalla ovet väliaikaisesti ennen avaamista.


Kaistapitoavustin (LKA)

Kaistallapitoavustin (Lane Keeping Assist) tarkkailee tien reunaviivoja ja pyrkii pitämään auton keskellä kaistaa. Jos auto ohjautuu liian lähelle kaistaviivoja, varoittaa järjestelmä kuljettajaa. Järjestelmä varoittaa kuljettajaa äänimerkillä ja merkkivaloilla ja tekee sitten tarvittaessa korjaavan ohjausliikkeen auton palauttamiseksi turvalliselle ajolinjalle.

Lisävaruste Comfort-varustetasossa, vakiona Premium ja Style-varustetasoissa.


Katvealueen varoitusjärjestelmä (BCW)

Takapuskuriin sijoitetut tutkat tunnistavat katvealueella (Blind Spot Collision Warning) lähestyvän ajoneuvon ja sytyttävät varoitusvalon ulkopeiliin. Äänimerkki kuuluu, jos sivuvilkku laitetaan päälle ja kuolleessa kulmassa lähestyy ajoneuvo.

Lisävaruste Comfort- ja Style-varustetaossa, vakiona Premium-varustetasossa.


Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä (FCA)

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä (Forward Collision Avoidance Assistant) tarkkailee tietä auton edessä monitoimikameralla ja jarruttaa automaattisesti havaitessaan edessä olevan auton vauhdin hidastuvan. Järjestelmä varoittaa ensin kuljettajaa visuaalisin ja äänimerkein, lisää sitten jarrutusvoimaa vaiheittain törmäysvaaran mukaan ja jarruttaa lopulta täydellä voimalla törmäyksen välttämiseksi. Järjestelmä aktivoituu yli 10 km/h:n nopeudessa havaitessaan toisen ajoneuvon auton edessä.

Lisävaruste Comfort- ja Style-varustetaossa, vakiona Premium-varustetasossa.


Mukautuva vakionopeuden säädin Stop & Go -toiminnalla (ASCC)

Muokautuva vakionopeudensäädin (Adaptive Smart Cruise Control, ASCC) ylläpitää valitun ajonopeuden ja säilyttää turvavälin edellä ajavaan ajoneuvoon. Jos liikenne pysähtyy, järjestelmä jarruttaa automaattisesti pysähdykseen asti. Liikkeelle lähtö pysähdyksistä tapahtuu vakionopeudensäädintä tai kaasupoljinta kerran painamalla ja auto kiihdyttää valittuun nopeuteen.

Saatavana lisävarusteenä Style-varustetasoon, vakiona Premium-varustetasossa.

*Rahoitusesimerkki: summa 35 990 €, sopimusaika 72 kk, korko 0 %, perustamismaksu 180 €, käsittelykulu 9 €/kk, käsiraha 0 €, suurempi viim. erä 10 610 €, kk-erä 369 €, tod. vuosikorko 0,59 %, luottokustannukset 828 €, luoton myöntäjä DNB AutoFinance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, Helsinki. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Rahoitustarjous voimassa 30.6. asti. **Asiakkaalla on mahdollisuus ottaa maksuvapaita kuukausia jopa 6 kk. Asiakas voi maksaa 1. erän 6 kk:n päästä luovutuksesta, tai ottaa maksuvapaita kuukausi kesken rahoituskauden. 6kk maksuvapaa voimassa vain max. 60kk rahoitussopimuksiin. Voimassa 31.5. asti. ***72kk maksuaika voimassa 30.6. asti, ei yhdistettävissä 6kk maksuvapaan kanssa. Erikoishinta koskee rajattua erää maassa olevia autoja, rajoiteutn ajan.


PP-auto Lohja

Maksjoentie 8, 08200 Lohja
075 3040 5200
ma-pe klo 9-18, la 10-14
ma-pe 7:00-17:00
ma-pe 7:30-17:00
ma-pe 8:00-16:00

PP-auto Salo

Örninkatu 3-5, 24100 Salo
075 3040 5100
ma-pe 9-18, la 10-14
ma-pe 7:00-17:00
ma-pe 7:30-17:00
ma-pe 7:30-17:00

075 3040 -alkuiset numerot 0,0868 € / min (sis. alv 24%)