Katso täältä PP-auton somessa olevan arvonnan säännöt.

 Alkavan kevään kunniaksi päätimme laittaa pystyyn kunnon kevätkisan! 

Tykkäämällä, seuraamalla ja kommentoimalla arvontapostausta PP-auton Facebookissa sekä Instagramissa, osallistut upouusien Goodyear -kesärenkaiden arvontaan!


PP-autosta uudet, kestävät ja turvalliset Goodyear kesä- ja talvirenkaat edullisesti!

Arvontaan osallistumalla voit voittaa uudet renkaat vielä edullisemmin.. 😉

 

Arvotaan kaksi (2) sarjaa Goodyear huippu kesärenkaita!

Goodyear EfficientGrip Performace2.

Markkinoiden paras ajosuorite, turvallisuudesta tinkimättä. TUV testattu.

 

S-BONUS TUPLANA 23.-27.3.2020 aikana tehdyistä rengas- ja varaosaostoksista, huolloista sekä korjauksista. Kampanjan aikana tehtyihin huoltovarauksiin myös tuplabonukset, kun huolto tehdään viimeistään huhtikuussa 2020!

Renkaat, huollot ja varaosat voit maksaa myös kätevästi huollon rahoituksella. Korotonta ja kulutonta maksuaikaa aina 30-60vrk.

Tervetuloa palvelevaan PP-autoon Lohjalle ja Saloon!

 


ONNEA ARVONTAAN!________________________________

Arvonnan säännöt: TYKKÄÄ SIVUISTAMME JA JULKAISUSTA, KOMMENTOI ARVONTAPOSTAUSTA JA VOITA ITSELLESI GOODYEAR -KESÄRENKAAT!

 

PP-auto Oy

 

OSALLISTU ARVONTAAN TÄÄLLÄ: http://www.facebook.com/ppautooy ja https://www.instagram.com/ppautooy/

 

JÄRJESTÄJÄ

PP-auto Oy

Käyntiosoite: Örninkatu 3-5

Postiosoite: 24100 Salo

 

OSALLISTUMISOIKEUS

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat, 18-vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien arvonnan valmisteluun tai toteuttamiseen osallistuneiden yritysten työntekijät ja heidän perheenjäsenensä.

 

KAMPANJAN AJANKOHTA

Kampanja alkaa 23.3.2020 ja päättyy 29.2.2020.

 

OSALLISTUMINEN

Osallistuminen vaatii PP-auto Oy:n Facebook tai Instagram -arvontapostauksen tykkäämisen sekä kommentoinnin sekä sivujen tykkäämisen/seurauksen.

 

PALKINTO

Postauksen tykkääjien ja kommentoijien kesken arvotaan kaksi (2) sarjaa (8 kappaletta) Goodyear EfficientGrip Performance2 kesärengasta. Arvonnan voittajat saavat itse valita autoonsa turvalliset ja testatusti markkinoiden parhaan ajosuoritteen kesärenkaat. Maksimi rengaskoko 17". Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Järjestäjän edustajista koostuva raati arpoo voittajan sääntöjen mukaisesti osallistuneiden keskuudesta. Ei sisällä vanteita eikä asennusta.

 

PALKINNON LUOVUTUS

Voittajat julkaistaan kilpailun kommenttikentässä viikolla 14. Palkinto tulee noutaa Lohjan tai Salon PP-auton liikkeestä sovittuna ajankohtana. Mikäli voittaja ei voi vastaanottaa palkintoa, se luovutetaan seuraavalle arvonnalla. Voittaja kuvataan palkinnon luovutuksen yhteydessä ja kuvat julkaistaan PP-auton Facebook-seinällä, Instagram-tilillä sekä PP-auton kotisivuilla (www.ppauto.fi).

 

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

PP-auto vastaa mahdollisesta arpajaisverosta. Arvontaan osallistuva vapauttaa arvonnan järjestäjän sekä sen kumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan.

Arvontaan osallistumisen esteenä olevat tietotekniset syyt ja ongelmat eivät ole PP-auto Oy:n vastuulla. PP-auto Oy ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä tai sille koituneesta vahingosta.

 

OSALLISTUJAN VASTUU

Osallistujan vastuulla on toimittaa PP-auto Oy:lle oikeelliset yhteystiedot. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan PP-auto Oy:n riippumattoman palvelun, Facebookin ja Instagramin käyttöehtoja. PP-autolla on oikeus hylätä osallistuminen arvontaan jos osallistuja ei noudata arvonnan sääntöjä tai häntä epäillään vilpistä.

 

VIRALLISET SÄÄNNÖT KOSKEVAT KAIKKIA OSALLISTUJIA

Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan arvonnan virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntö- ja palkintomuutoksiin. Muutoksista tiedotetaan PP-auto Oy:n Facebook-sivulla. Facebook ja Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin ja Instagramiin. Arvontaan osallistuva luovuttaa tietonsa ainoastaan PP-auto Oy:lle, mutta sitoutuu vapauttamaan Facebookin ja Instagramin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.


PP-auto Lohja

Maksjoentie 8, 08200 Lohja
075 3040 5200
ma-pe klo 9-17, la 10-14
ma-pe 7:00-17:00
ma-pe 7:30-17:00
ma-pe 8:00-16:00

PP-auto Salo

Örninkatu 3-5, 24100 Salo
075 3040 5100
ma-pe 9-17, la 10-14
ma-pe 7:00-17:00
ma-pe 7:30-17:00
ma-pe 7:30-17:00

075 3040 -alkuiset numerot 0,0868 € / min (sis. alv 24%)